Bryllup


Har dere planer om å gifte dere, og ønsker å slippe tenke på hvem som tar bilder når bruden har fått på brudekjolen, brudgommen står litt nervøs foran alteret, eller når de gir hverandre sitt ja? Da kan det være lurt å få noen med riktig kunnskap og utstyr til å ta bildene deres.

Jeg stiller gjerne opp på deres store dag for å forevige denne fantastiske dagen. I tillegg til godt utstyr, kan jeg garantere smil. gode samtaler underveis og fine bilder!

I prisen er det også inkludert en fotografering før selve dagen. Da går vi gjennom kjøreplan, hva dere forventer, og vi tar noen bilder slik at vi slipper å bruke mye tid på oppstilling under den store dagen. Dette må bookes minimum 3 måneder før bryllupsdagen.

Vielse og portretter

10000 kr

Jeg blir med under vielsen og vi tar portrettbilder enten før eller etter.
Alt ettersom hva dere ønsker. Fotografering før bryllupet er inkludert.

Halvdagsfotografering

14000 kr

Jeg fotograferer dere gjennom dagens forberedelser, vielse, portretter og middag i opp til 2 timer. Fotografering før bryllupet er inkludert!

Heldagsfotografering

18000 kr

Fra bruden/brudgommen forbereder seg, gjennom vielsen, portrettfotografering, familiebilder, middag og brudevals.

Spørsmål

Hvor holder du til og er du flyttbar?

Jeg bor i Vestre Gausdal (Innlandet), og fotograferer uten ekstra kostnad i stort sett hele Innlandet.
Ønsker dere en fotografering hvor det er litt lengre avstander kommer kjøring i tillegg.
Er det nødvendig med overnatting, må kunden stå for hotell-kostnader og eventuell transport/drivstoff.

Når får vi bildene?

Du vil få noen bilder allerede etter 2-5 dager. Deretter vil jeg jobbe med bildene fortløpende. Bildene skal være ferdig behandlet og levert innen 6 uker. Obs: i høysesong kan det bli litt lengre ventetid.

Hva kan vi forvente av deg som fotograf?

Det er viktig for meg at dere er komfortable. Jeg har hatt flere brudepar som ikke er komfortable foran kamera, men sluttresultatet viser noe annet. Jeg gjør mitt aller ytterste for at bildene skal bli perfekte. Jeg er punktlig, nøye, positiv, imøtekommende og gjør mitt aller beste for å ta vare på både brudeparet samt deres følge.

Skal dere gifte dere i 2023 ? Jeg vil gjerne forevige dere!